Over mij

Mijn verhaal

Als junior had ik een voorinteresse voor techniek. Ik sleutelde aan computers net zo lang tot ze werkten. Steeds meer mensen wisten mij te vinden, en mijn hobby liep uit de hand. Zo danig dat ik begonnen ben met het aanbieden van mijn diensten voor het grote publiek!  Inmiddels jaren verder mag ik mijzelf een professional noemen op het gebied van webdesign & development en kan ik u helpen bij het waarmaken van uw idee. Wij als JP webdesign & development helpen u graag.

Passie voor ontwerpen

Het omzetten van ideeën van u als klant, naar een werkent concept is onze passie! Niks is te gek, de uitdaging is groot! Samen zullen wij altijd tot een eindresultaat komen waar we samen trots op mogen zijn! Vele klanten gingen u al voor!

WordPress als CMS

WordPress is een krachtig en multifunctioneel Content managementsysteem. Daarom kiezen wij voor alle websites een eigen flexibele, gemakkelijke en toegankelijke WordPress-build, met speciaal gemaakt thema. Alles wat wij voor u ontworpen hebben kunt u zelf gemakkelijk aanpassen via een WYSIWYG blokken editor.

Hoe werk ik

Workflow

Elk project start met een aantal specifieke stappen. Vanaf dag 1 streven wij samen met u als klant naar het beste eindresultaat. De hoofdstappen van het hele proces staan hieronder uitgewerkt. Het voordeel van deze stappen is dat wij zo samen met u als klant het ontwerp en realisatieproces stap voor stap doornemen, waarna er het beste eindresultaat behaald wordt.

Het eerste gesprek met u als klant kan veel vertellen over het eindresultaat. Samen met u kijken we naar de wensen, de toegankelijkheid. Het gebruik van dynamische content, de bestaande huisstijl, eventuele aanpassingen en hoe dit binnen een mogelijk ontwerp past.

Nadat we beter in zicht hebben wat u als klant wil, zullen we de eerste ontwerpschetsen gaan maken. We kijken naar wat u wil en bespreken samen waar veranderingen moeten plaatsvinden. Dit doen wij zo efficient mogelijk, zodat wij snel bij het beste resultaat komen. 

Zodra het stramien ontwikkeld is beginnen we met het ontwikkelen en realiseren van uw website. We maken voor u een custom WordPress installatie en creëren de website hier omheen. We bespreken alles u als klant en kijken samen naar eventuele punten van verbetering. Dit doen wij tot u als klant 100% tevreden is. Wij zullen dan ook altijd samen met u streven naar het beste eindresultaat.

De laatste stap. De website is nu voor 95% klaar, maar er zijn nog een aantal aanvullen waardoor de website nog beter tot zijn recht komt. Denk aan enkele animaties of kleurcombinaties. Met een kritisch oog voor detail ronden we samen met u het project af. Met als eindresultaat: “Een fantastische website, zoals u vooraf als klant voor ogen had!”

Expertises

Welke software

Als professional mogen goede tools en software natuurlijk niet ontbreken. JP webdesign & development maakt gebruik van de nieuwste software in de designwereld. Dit doen wij om alles uit het project te halen. Tevens kunnen wij ook maatwerk plugins op PHP of JSON basis leveren, de mogelijkheden zijn groot. Samen Sparren over uw idee? Neem contact op.

Xd-tool

Vaak gestelde vragen

F.A.Q.

Hieronder een aantal vaak gestelde vragen uitgewerkt:

Jazeker! Dit is een van de redenen waarom JP webdesign & development uniek is ten opzichte van andere aanbieders voor websiteontwikkeling. Doordat wij gebruik maken van de meest moderne technieken kunt u zelf gemakkelijk met de speciale “JP’s website builder” uw website aanpassen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van uw website. U kunt zelf simpele wijzigingen doorvoeren zoals bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen e.d. zonder enige kennis van codering. Bij het opleveren van uw website zullen wij een uitgebreid consult van 1,5 uur geven, waarbij wij u stap voor stap door de “achterkant” van de website heen leiden. In het vervolg kunt u zelf simpele wijzigingen maken, waardoor de kosten van uw website niet maandelijks torenhoog zijn. Vergeten hoe het aanpassen van de website in zijn werk ging. Geen probleem wij helpen u de eerste 25 minuten (5 support tokens) graag kosteloos met het doorvoeren van de aanpassingen, ook voor andere uitgebreide aanpassingen. Ook leveren wij een op maat gemaakte handleiding na afronding van het project. Uiteraard zullen wij u nooit loslaten en regelmatig met u doornemen over er wensen / nieuwe ideeën zijn.

Dit is lastig te zeggen. Dit varieert enorm per project. De prijs voor een op maat gemaakte website start rond de. €500,-. Een simpele basis website voor een kleine ondernemer kunnen wij maken voor €500,- excl. BTW, maar dit kan afhankelijk van uw wensen ook hoger of lager uitvallen. Echter denken wij graag met u mee en zullen wij naar aanleiding van uw budget de opties doornemen. Wij streven naar een gelukkige klant met een mooie website. Hierbij houden wij altijd rekening met het budget van u als klant en zullen wij u altijd een passende offerte bieden.

Bedankt! Neem contact op via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Copyright Julian van Limburg 2020-heden | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden |